Placinta cu telemea si marar

Ingrediente:

  • 400 gr aluat foietaj
  • telemea
  • 1 legatura marar
  • 1 ou

Mod de preparare:

  • Lasam aluatul foietaj sa se dezghete.
  • Dupa ce s-a dezghetat il punem intr-o tava pe care am tapetat-o cu hartie de copt.
  • Dam telemeaua pe razatoare.
  • Spalam mararul si-l tocam marunt.
  • Amestecam telemeaua cu mararul si punem compozitia peste aluatul foietaj.
  • Marginile aluatului se ung cu oul batut.
  • Restul de ou se arunca peste umplutura.
  • Se da la cuptor pentru 20-30 de minute (depinde cat e de incins).

Love,

Carmensita

Acest articol a fost publicat în Aperitive, De rontait și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s