Tarta cu caise si ghimbir scaldata in sos de vanilie

Ingrediente:

  • 400 gr aluat foietaj
  • caise
  • 1 lg unt
  • 2 plicuri zahar vanilinat
  • o bucatica de ghimbir de 1-2 cm

Mod de preparare:

  • Lasam aluatul foietaj sa se dezghete.
  • Dupa ce s-a dezghetat il punem intr-o tava pe care am tapetat-o cu hartie de copt.
  • Se da la cuptor pentru 10-15 minute.
  • Se scoate si peste se pun caisele (spalate si taiate) , ghimbirul dat pe razatoare si lg de unt topita in prealabil.
  • Presaram zaharul vanilinat.
  • Dam la cuptor din nou pentru inca 10-15 minute.
  • Se serveste alaturi de Sosul de vanilie. Reteta aici.

Love,

Carmensita

Acest articol a fost publicat în Deserturi și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s