Ciupercute la cuptor umplute cu branza ricotta a la Jamie Oliver

Ingrediente:

  • 100 -150 grame de branza ricotta
  • coaja de lamaie
  • chilli uscat sau pudra
  • sare de mare
  • piper negru proaspat macinat
  • 2 linguri de oregano
  • un pumn de parmezan ras
  • ciuperci (10 mai mari sau 15 mai mici)
  • 1 rosie

Mod de preparare:

  •  Incalziti in prealabil cuptorul.
  • Amestecati ricotta cu coaja de lamaie, chilli, sare şi piper.
  • Adauga jumatate din cantitatea de parmezan ras şi oregano.
  • Curatati ciupercile si rupeti-le coditele. (Eu le-am taiat si le-am bagat in congelator. Cine stie ce omleta buna buna o sa fac cu ele🙂 )
  • Umpleti ciupercutele cu amestecul de ricotta si  presarati parmezanul ramas.
  • Dati la cuptor aproximativ 15 minute.

Love,

Carmensita

Acest articol a fost publicat în Aperitive, Jamie Oliver și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Ciupercute la cuptor umplute cu branza ricotta a la Jamie Oliver

  1. Pingback: Pachetele cu ciuperci si cas | Carmensita's Cuisine

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s