Pachetele cu ciuperci si cas

Ingrediente:

  • 400 gr aluat foietaj
  • cascaval
  • ciuperci champignon proaspete /congelate
  • 1 ou
  • susan
  • sare de mare

Mod de preparare:

  • Lasam aluatul foietaj sa se dezghete.
  • Dupa ce s-a dezghetat il taiem in 8 patrate.
  • Dam casul pe razatoare.
  • Ciupercile le punem intr-o tigaie neaderenta si le lasam pe foc pana scade apa de pe ele. (Eu le-am avut congelate…mi-au ramas cotoarele de la Ciupercute la cuptor umplute cu branza ricotta a la Jamie Oliver. ) Pentru a grabi procesul cand vedeti ca s-a umplut tigaia de apa, aruncati apa.
  • Umplem fiecare patrat sau dreptunghi sau ce va iese :)) cu cas si ciuperci.
  • Condimentam cu sare de mare si eventual piper proaspat macinat daca doriti.
  • Inchidem pachetelele.
  • Batem oul si dam pachetelele cu ou pe deasupra.
  • Presaram susan.
  • Se da la cuptor pentru 20-30 de minute (depinde cat e de incins).

Love,

Carmensita

Acest articol a fost publicat în Aperitive și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s