Vinete umplute cu branza feta si masline verzi

Ingrediente:

  • 2 vinete
  • branza feta
  • 2 catei de usturoi
  • masline verzi
  • oregano
  • piper proaspat macinat

Mod de preparare:

  • Spalati bine vinetele.
  • Taiati-le pe lungime in fasii nici prea subtiri , nici prea groase.
  • Tapetati o tava cu hartie de copt.
  • Asezati jumatate din feliile de vinete.
  • Striviti branza feta cu furculita.
  • Adaugati 3 lg de oregano.
  • Adaugati usturoiul pisat.
  • Taiati maslinele rondele.
  • Amestecati branza cu usturoi, oregano si masline.
  • Ungeti fiecare felie cu crema de branza feta.
  • Deasupra asezati ca si capac celelalate felii de vinete.
  • Condimentati cu piper.
  • Peste vinete presarati cascaval razuit.

Love,

Carmensita

Acest articol a fost publicat în Aperitive, Mancaruri cu legume și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s