Covrig umplut a la Claudio

Ingrediente:

  • 1 covrig
  • crema de branza cu ceapa Almette
  • salam/sunca
  • cascaval

Mod de preparare:

  • Covrigul se taie si se unge cu crema de branza.
  • Punem salamul si cascavalul.
  • Punem covrigul in sandwich maker si-l lasam pana se topeste cascavalul. E atata de crocanttttt!!!Yummyyy

Love,

Carmensita

Acest articol a fost publicat în Aperitive, Mic dejun și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s