Pitoi/ hribi cu usturoi

Din colectia… „Aroma toamnei”…🙂. Direct cu „Yummyyy” trebuie sa incep descrierea!
Ingrediente:

  • pitoi/ hribi proaspete sau congelate
  • cativa catei de usturoi
  • patrunjel
  • ulei de masline
  • sare de mare
  • piper proaspat macinat

Mod de preparare:

  • Intr-o tigaie cu peretii mai inalti punem putin ulei de masline.
  • Lasam sa se incinga.
  • Adaugam usturoiul pisat.
  • Lasam sa se caleasca 1 minut.
  • Adaugam pitoile/ hribele. Chiar daca sunt proaspete trebuie urmate procedurile de aici.
  • Condimentam.
  • Cand sunt gata adaugam patrunjelul tocat marunt, mai invartim de 2 ori in tigaie si pofta buna!

Love,

Carmensita

Acest articol a fost publicat în Ciuperci, Uncategorized și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s