Paste cu rosii cherry si busuioc

Ingrediente:

  • paste
  • rosii cherry
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 300 ml sos de rosii
  • busuioc proaspat
  • busuioc uscat
  • sare de mare
  • piper proaspat macinat
  • ulei de masline

Mod de preparare:

  • Pastele se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj in apa cu sare si putin ulei.
  • Intr-o tigaie punem putin ulei de masline si calim ceapa taiata marunt in prealabil.
  • Adaugam si usturoiul pisat.
  • Adaugam sosul de rosii si rosiile cherry taiate in jumatate.
  • Fierbeti amestecand continuu pana rosiile cherry s-au inmuiat.
  • Adaugati busuiocul uscat si cel proapat.
  • Lasati cateva frunzulite pentru ornare.

Love,

Carmensita

Acest articol a fost publicat în Paste și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s