Salata cu sos de gorgonzola

Ingrediente:

  • cateva frunze de salata
  • 1 portocala
  • 150 gr sunca Praga
  • 75 gr gorgonzola
  • 200 gr cascaval
  • 1 ardei gras rosu
  • piper proaspat macinat

Ingrediente pentru sos:

  • 150 ml smantana de gatit
  • 100 gr gorgonzola
  • piper proaspat macinat
  • putin unt

Mod de preparare:

  • Intr-o tigaie punem untul la topit.
  • Adaugam smantana lichida.
  • Cand incepe sa fiarba adaugam gorgonzola taiata cubulete.
  • Dupa ce s-a topit condimentam cu piper proaspat macinat.
  • Gata sosul! Lasam sa se raceasca.
  • Intr-un castron punem frunzele de salata rupte in bucati.
  • Gorgonzola, sunca de Praga, cascavalul si ardeiul gras rosu se taie Julien.
  • Curatam portocala si adaugam feliutele in salata.

Love,

CarmensitaOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Acest articol a fost publicat în Bucataria Italiana, Salate și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s