Sfecla cu hrean

Ingrediente:

  • sfecla
  • otet (dupa gust)
  • hrean
  • sare de mare
  • apa

Mod de preparare:

  • Sfecla se fierbe in coaja.
  • Se lasa la racit si se curata de coaja.
  • Se da pe razatoarea mare.
  • Se amesteca cu hrean , apa, otet si  sare de mare.
  • Se poate consuma imediat sau se poate pastra in borcane la rece pana la cateva saptamani.

Love,

CarmensitaOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Acest articol a fost publicat în Aperitive, Garnituri, Muraturi și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Sfecla cu hrean

  1. Liana spune:

    Mie imi place tare mult cu chimen si putin zahar. Asa, cu hrean am mancat numai la restaurant. Dar trebuie sa incerc odata sa fac si acasa. Pare foarte apetidanta salata ta!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s