Lava cake cu inghetata de vanilie

Va prezint desertul de care s-au bucurat invitatii anul acesta la partea I de ziua mea. Partea a II-a urmeaza.🙂 Chiar daca nu a iesit partea cu „lava” in totalitate, desertul a fost delicios. Trebuie sa existe un secret pentru ca mai multe persoane mi-au zis ca au incercat sa faca acasa si din pacate nici lor nu le-a iesit partea cu „lava”😦 Data viitoare cand o sa mai fac acest desert o sa revin cu poze mai reusite ;)) si sper sa gasesc secretul intre timp…

Ingrediente:ingr lava cake

  • 3 oua
  • 3 lg faina
  • 3 lg zahar
  • 400 gr ciocolata
  • 1 unt

Mod de preparare:

  • Ouale, faina si zaharul de amesteca cu un tava briosetel.
  • Tava de briose se unge cu unt si se tapeteaza cu zahar.
  • Puneti la topit untul cu ciocolata.
  • Turnati ciocolata calda peste compozitia de oua incet incet si amestecati energic.
  • Turnati intreaga compozitie in tava de briose. (mi-au iesit vreo 15 briose). Umpleti fiecare forma cam 3/4.
  • Dati la cuptorul incins pentru 10-12 minute.
  • Cand sunt gata suprafata lor crapa.
  • Se servesc alaturi de inghetata de vanilie.

Love,

Carmensitalava cake

Acest articol a fost publicat în Deserturi și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Lava cake cu inghetata de vanilie

  1. Anonim spune:

    Mi-au iesit super, dar nu stiu cum sa le scot. Le las prima data sa se raceasca?

    • Anonim spune:

      Nuuu!! Sa nu se răceasca.Combinația e rece -cald. Se scot putin mai greu dar ies. Poate ar fi mai ok de copt in forme de Silicon. Inca nu am încercat dar ma gandesc ca ar ieși mai ușor. Anuntați-ma dacă încercați!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s