Ciupercute cu maioneza si usturoi

Ingrediente:

  • 3 conserve ciuperci
  • 1 galbenus de ou
  • ulei
  • 1 lg mustar
  • 2 catei de usturoi
  • 2 lg iaurt
  • patrunjel
  • sare de mare

Mod de preparare:

  • Ciupercile se pun intr-o tigaie neaderenta si se lasa pana scade apa de pe ele de tot.
  • Se taie marunt si se lasa la racit.
  • Preparam maioneza dupa reteta de aici dupa care o lungim cu cele 2 lg de iaurt.
  • Amestecam totul, pisam usturoiul si potrivim de sare.
  • Ornam cu patrunjel.

Love,

CarmensitaOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Acest articol a fost publicat în Aperitive și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s