Carne de vacuta cu usturoi a la Claudio

Ingrediente:OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  • carne de vacuta fiarta
  • 3 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • putina zeama in care a fiert carnea
  • boia
  • sare de mare
  • piper proaspat macinat
  • patrunjel proaspat

Mod de preparare:

  • Intr-o tigaie punem ulei si il punem la incins.
  • Aruncam carnita de vita si lasam sa se prajeasca.
  • Adaugam putina zeama in care a fiert carnea.
  • Lasam pana se evapora.
  • Cand e aproape gata adaugam usturoiul pisat amestecat cu ulei de masline, boia, un praf de piper proaspat macinat  si sare de mare.
  • Mai lasam pe foc 1-2 minute.
  • Ornam cu patrunjel tocat marunt.

Love,

Carmensita and ClaudioOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Acest articol a fost publicat în Carne de vita și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s