Supa de vacuta cu taitei

Ingrediente:OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  • carne de vitel
  • morcovi
  • patrunjel
  • telina
  • gulie
  • 2 catei de usturoi
  • taitei
  • piper boabe
  • sare de mareOLYMPUS DIGITAL CAMERA
  • patrunjel proaspat

Mod de preparare:

  • Umplem o cratita mare cu apa 3/4 si o punem la fiert.
  • Cand fierbe adaugam carnea de vitel (care a fost  spalata bine inainte).
  • Mai adaugam si cateva boabe de piper.
  • In timp ce fierbe culegem spuma care se aduna deasupra.
  • Lasam sa fiarba la foc mic pana e gata pe jumatate. ( 2 -3 ore)
  • Adaugam legumele spalate, curatate si taiate si usturoiul.
  • Lasam sa mai fiarba pana ce legumele sunt gata si carnea e frageda.
  • Condimentam.
  • Adaugam taiteii si mai lasam pe foc vreo 3-4 minute.

PS: mie imi place sa fac un amestec pentru carne din 2 linguri de zeama in care a fiert si 1/2 lingura sare de mare. In amestecul rezultat inmoi bucatile de carnita. yum !

Love,

CarmensitaOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Acest articol a fost publicat în Carne de vita, Ciorbe / Supe și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s