Strudel cu mar

Ingrediente:mar

  • 800 gr aluat de foietaj congelat
  • 10 mere
  • 4 plicuri de zahar vanilat
  • 1 lg zahar
  • scortisoara
  • stafide
  • 1 lamaiestrudel'
  • 1 ou

Mod de preparare:

  • Aluatul se lasa sa se decongeleze la temperatura camerei.
  • Intre timp curatam merele, le stropim cu strudelzeama de lamaie, le amestecam cu stafidele , cu 3 plicuri de zahar vanilat si cu zaharul tos si le punem intr-o cratita pe foc.
  • Le lasam pe foc pana scade zeama de pe ele.
  • Impartim aluatul de foietaj in 2 bucati de 400 de gr fiecare.
  • Punem umplutura in mijloc si rulam.
  • Dam cele 2 rulouri cu ou si presaram zahar vanilat pe deasupra.
  • Tapetam o tava cu hartie pentru copt.
  • Asezam cele 2 bucati de strudel.
  • Dam la cuptor pentru 15-20 de minute. (la inceput la foc mai mare, iar dupa ce creste la foc mic).
  • Love,
  • Carmensita
  • OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Acest articol a fost publicat în Deserturi și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s