Prajitura Londoneza

Ingrediente:OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  • 265 gr faina (aprox 11 lg)
  • un borcan de gem (eu am pus de caise)
  • 5 galbenusuri
  • 150 gr unt
  • 150 gr zahar (aprox 5 lg)
  • coaja rasa de la o lamaie

+ pentru bezea

  • 5 albusuriOLYMPUS DIGITAL CAMERA
  • 185 gr zahar (aprox 6 lg)
  • 185 gr nuca macinata

Mod de preparare:

  • Mixam galbenusurile cu zaharul pana se topeste acesta din urma.
  • Adaugam untul moale, faina si coaja de la lamaie (daca nu se mai poate cu mixerul facem cu mana).
  • Intindem aluatul astfel obtinut intr-o tava de 25/35. Aluatul  e destul de sfaramicios si se intinde greu asa ca atentie!
  • Peste aluat intindem gemul.
  • Batem ouale cu mixerul bine de tot si adaugam pe rand zaharul si nuca.
  • Deasupra adaugam albusurile.
  • Dam la cuptor pentru 30 de minute.

Love,

Carmensita ROLYMPUS DIGITAL CAMERA

Acest articol a fost publicat în Deserturi și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s