Marar pe iarna

De fiecare data cand folosesc marar la vreo mancarica cumpar o legatura, din care ajung sa folosesc un sfert, restul aruncandu-l sau punanadu-l intr-un pahar cu apa in ideea ca o sa-l folosesc in urmatoarele zile la alte mancaruri, si-l las acolo pana ingalbeneste. Deci ajung oricum sa-l arunc… Ei, dar gospodina de „criza” din mine :)) a gasit o solutie… spalati toata legatura, tocati-l pe tot si ce nu folositi puneti la uscat. Pastrati-l astfel in borcane inchise ermetic si la iarna o sa va bucurati cu siguranta de el!🙂OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Acest articol a fost publicat în Ierburi si mirodenii, Provizii pe iarna și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s