Prajitura cu capsuni

Cand cumparati mai multe capsuni si nu stiti ce sa faceti cu ele, curatati-le, puneti zahar peste ele si puneti-le in frigider. Poate a doua zi o sa va vina o idee ce sa faceti cu ele. Aceasta prajitura poate fi o idee…:) Eu am folosit oua de casa de la gaini care nu au fost stresate si au iesit in fiecare zi la plimbare prin livada :)…de aceea are culoarea aceasta de un galben intens!

Ingrediente:

  • OLYMPUS DIGITAL CAMERA6 oua
  • 275 gr faina
  • 250 gr zahar
  • 3 pliculete zahar vanilat
  • 300 gr capsuni/cirese/piersici/caise/prune/visine
  • zahar pudra

Mod de preparare:

  • Mixati galbenusurile cu zaharul pana isi tripleaza volumul si se deschid la culoare.
  • Adaugam faina treptat.
  • Batem albusurile cu zaharul vanilat.
  • La adaugam treptat la restul compozitiei amestecand de jos in sus ca sa nu se lase aluatul.
  • Tapetam o tava cu hartie de copt.
  • Punem aluatul in tava.
  • Deasupra presaram capsunile (in cazul meu).
  • Cuptor preincalzit, 30 minute.
  • Ornam cu zahar pudra dupa ce s-a racit.

Love,

Carmensita R.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Acest articol a fost publicat în Deserturi, Uncategorized și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s