Pastai uscate

Pregatirile pentru  iarna incep incet, incet. Ne umplem camara si beciul cu toate roadele pamantului, iar cand acestea sunt si din gradina ta atunci mai mare incantarea cand le pregatesti si savurezi.OLYMPUS DIGITAL CAMERA Cand aveti prea multe pastai si v-ati saturat de supa de pastai, iata o idee cam ce ati putea sa faceti cu ele. Fara conservanti! Ah si trebuie sa va spun ca pastaile mele sunt bio🙂

Ingrediente:

  • pastai
  • apa

Mod de preparare:

  • Pastaile se fierb de jumatate.
  • Le scoatem si le punem la uscat pe un fund de lemn, sau pe un gratar, sau chiar pe o plasa de tantari. Sunt gata atunci cand sunt sfaramicioase la rupere.
  • Se pun spre pastrare intr-un saculet de panza intr-un loc in care circula aerul.
  • In momentul in care dorim sa le pregatim tot ce trebuie sa facem e sa le lasam la inmuiat in apa fierbinte si sa le gatim putin.
  • Sunt delicioase alaturi de un ciolan sau niste rondele de carnati sau cum doriti dumneavoastra.

Love,

Carmensita ROLYMPUS DIGITAL CAMERA

Acest articol a fost publicat în Garnituri, Mancaruri cu legume, Provizii pe iarna și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s