Supa crema de mazare

Cu aceasta supa crema mi-am facut doar incalzirea…am vrut sa vad ce iese si a iesit una extrem de buna. Next on my check list Supa crema de hribi uscati. Yummmm!!!

Ingrediente:OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  • 2 borcane de mazare/ o punga de mazare congelata
  • 1 ceapa
  • 2 cartofi
  • 1/2 radacina de telina
  • 1 legatura marar
  • 1 l supa de pui
  • sare de mare
  • piper proaspat macinatOLYMPUS DIGITAL CAMERA
  • ulei de masline

Mod de preparare:

  • Taiem cubulete mici ceapa, cartofii si telina.
  • Intr-o oala mare punem putin ulei de masline si lasam ceapa la calit putin.
  • Adaugam telina si cartofii.
  • Amesteacm de vreo 2-3 ori.
  • Adaugam 500 ml supa de pui. Daca nu OLYMPUS DIGITAL CAMERAaveti supa de pui la indemana, atunci cumparati niste cuburi concentrate de pui, gaina sau legume si le preparati conform indicatiilor de pe ambalaj.
  • Lasam sa fiarba.
  • Cand sunt gata adaugam mazarea si mai lasam vreo 5 min. Nu e nimic daca s-au fiert prea tare, sau s-au sfarmat…doar le pasam.
  • Bunnn…acum inchidem gazul si e momentul sa ne scoatem mixerul vertical.
  • Mixam pana ajungem la consistenta dorita. Lungim cu restul supei de pui atat cat doriti.
  • Se serveste alaturi de niste Crutoane ciabatta.
  • Presarati si marar tocat peste.

Love,

Carmensita R.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Acest articol a fost publicat în Ciorbe / Supe și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Supa crema de mazare

  1. Pingback: Crutoane ciabatta | Carmensita's Cuisine

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s