Chec aperitiv cu cabanos

Ingrediente:

  • 5 oua
  • 3 linguri iaurt
  • 2 fire cabanos
  • 7 felii muschi file
  • 1 ardei kapia
  • 100 gr masline fara samburi
  • 2 linguri parmezan ras
  • 7-8 linguri faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • sare de mare
  • piper proaspat macinat
  • 1 lingurita rasa oregano uscat

Mod de preparare:

  • Taiem cubulete muschiul file si ardeiul.
  • Batem ouale cu un praf de sare.
  • Treptat adaugam iaurtul, praful de copt si faina.
  • Adaugam restul ingredientelor.
  • Condimentam.
  • Tapetam o tava de chec cu hartie de copt si turnam compozitia.
  • Cuptor preincalzit 20-30 minute in functie de cuptor.

Love,

Carmensita R.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Acest articol a fost publicat în Aperitive și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s