Budinca dulce de paine

O prajitura nu tare aratoasa dar gustoasa. Pufoasa in interior si crocanta la exterior. Merita sa o  incercati🙂

DIN PACATE NU MA MAI LASA SPATIUL OFERIT DE ACEST BLOG SA MAI INCARC POZE :( VOI CONTINUA SA GATESC CU ACEEASI PASIUNE SI DEDICATIE DOAR CA O SA VA DIRECTIONEZ SPRE PAGINA CARMENSITASCUISINE DE PE FACEBOOK. POZA/ POZELE LE PUTETI VEDEA AICI.

Ingrediente:

  • 500 ml lapte
  • 1 franzela
  • 3 oua
  • gem (caise/capsuni/afine etc)
  • 100 gr stafide
  • 100 gr zahar
  • 1 esenta de rom
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 50 gr unt

Mod de preparare:

  • Puneti feliile de paine intr-un castron.
  • Aducem laptele in care am pus zaharul si zaharul vanilat  la punctul de fierbere.
  • Adaugam laptele peste paine.
  • Sfaramati cu o furculita painea.
  • Adaugam ouale, stafidele, romul si gemul.
  • Ungem cu unt o tava rotunda mai maricica.
  • Cuptor -foc potrivit -30 minute.
  • Se serveste calduta.

Love,

Carmensita R

Acest articol a fost publicat în Deserturi și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s