Clatite frantuzesti cu mere

DIN PACATE NU MA MAI LASA SPATIUL OFERIT DE ACEST BLOG SA MAI INCARC POZE :( VOI CONTINUA SA GATESC CU ACEEASI PASIUNE SI DEDICATIE DOAR CA O SA VA DIRECTIONEZ SPRE PAGINA CARMENSITASCUISINE DE PE FACEBOOK. POZA/ POZELE LE PUTETI VEDEA AICI

Ingrediente:

  • 4 mere
  • 2 oua
  • 2-3-4 lg de zahar vanilat, reteta aici
  • apa minerala
  •  faina
  • scortisoara
  • coaja de lamaie
  • zahar pudra pentru decorare

Mod de preparare:

  • Curatam merele de coaja si le dam pe razatoarea mare.
  • Adaugam scortisoara, coaja de lamaie si zaharul vanilat peste mere si le lasam 30 de minute sa se intrepatrunda aromele.
  • Amestecam ouale cu faina, subtiem cu apa, adaugam iar faina si merele cu tot cu zeama lasata. Daca mai e nevoie lungim cu apa. Compozitia trebuie sa fie foarte groasa sa nu curga ca si la clatitele normale.
  • Le prajim intr-o tigaie cu fundul gros, neaderenta , la foc mic. (fara ulei). Nu le faceti mari ca si clatitele normale pentru ca vor iesi urate. Faceti-le micute si groase.
  • Le servim pudrate cu zahar alaturi de o cupa de inghetata de vanilie.

Love,

Carmensita R.

Sa aveti o noapte dulce!❤

Acest articol a fost publicat în Deserturi și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s