Ciuperci murate peste noapte

Poza AICI. sau AICI

Ingrediente:

  • 4 ciuperci champignon
  • 4 lg zeama de lamaie
  • 1 1/2 lg-ta sare de mare
  • 2 catei de usturoi
  • 4 lg ulei
  • 1 cana apa
  • cateva boabe de piper
  • patrunjel uscat
  • oregano

Mod de preparare:

  • Spalam si taiem ciupercile in 4 (daca sunt mai maricele), daca nu le lasam intregi.
  • Amestecam toate ingredientele si le turnam peste ciuperci.
  • Le lasam peste noapte in frigider.

Love,

Carmensita R

Acest articol a fost publicat în Lacto-ovo-vegetarian, Lacto-ovo-vegeterian, Raw-Vegan, Retete de post, Salate și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s