Paste Primavera a la Carmensita

Poza AICI

Ingrediente:

  •  1/2 punga de paste,
  • ceafa de porc afumata ( 4-5 felii)
  • o conserva de ciuperci ( merg si champinioane proaspete)
  • porumb
  • o cutie sos de tomate
  • busuioc proaspat/ uscat
  • o ceapa
  • piper proaspat macinat

Mod de preparare:

  • Pastele se pun la fiert in apa cu sare si putin ulei de floarea soarelui. Daca preferati pastele “al dente” le scoateti  cu 2 minute inaintea indicatiilor de pe ambalaj. Daca le preferati normale le lasati sa fiarba atat cat e precizat pe pachet.
  • Intr-o tigaie calim ceapa taiata marunt.
  • Adaugam ceafa taiata cubulete si ciupercile care au fost calite fara ulei in alta tigaie inainte.
  • Cand sunt prajite rasturnam peste ele borcanul/cutia/ conserva de sos de tomate si condimentam cu piper.
  • Adaugam porumbul.
  • Cand se servesc se orneaza cu busuioc proaspat. Putem sa punem cateva frunze de busuioc tocate marunt si in sosul de tomate, dar numai dupa ce am tras tigaia de pe foc ( pentru a pastra aroma busuiocului).

Love,

Carmensita R

Acest articol a fost publicat în Paste și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s