Ciupercute la cuptor

Poza AICI

Ingrediente:

  • 6 ciuperci mari
  • 1 fir ceapa verde
  • 3-4 felii de sunca Praga
  • cascaval razalit
  • piper proaspat macinat
  • sare de mare

Mod de preparare:

  • Spalam ciupercile, le scoatem piciorusul si-l tocam marunt. Palariile raman intregi.
  • Intr-o tava tapetata cu hartie de copt punem ciupercile si  le condimentam .
  • Calim uscat (fara ulei) ciupercile tocate marunt pana iese toata apa din ele.
  • Umplem palariile din tava cu un amestec format din :sunca Praga taiata marunt, ciupercile calite si ceapa verde tocata marunt.
  • Deasupra punem cascaval.
  • Dam la cuptor cam 20-30 de minute (in functie de cuptor).

Love

Carmensita R

Acest articol a fost publicat în Aperitive, Mic dejun și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s