Cum scapam de ceara de pe citrice

Poza AICI

Adesea cand dorim sa folosim coaja de la lamaie / portocala / lime pentru a aromatiza prajiturile avem o mare problema…ceara. Aceasta ceara care face fructele mai atragatoare ajunge sa modifice gustul cojii si nu e tocmai sanatoasa. Azi o sa va invat sa inlaturati acea ceara nedorita printr-o metoda foarte simpla.

Luati un bol mare, asezati lamaile si turnati apa rece cu 3 degete mai mult decat nivelul fructelor. Adaugam otet in apa si asezam peste fructe un capac, sau ceva care sa le tina scufundate. Le lasam asa vreo 30 de minute, dupa care le clatim si frecam usor cu o perie sub un jet de apa calda. Stergem fructele cu un prosop de hartie.

Acum puteti sa va bucurati de aroma incantatoare a fructelor!

Love,

Carmensita R

Acest articol a fost publicat în Stiati ca... și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Cum scapam de ceara de pe citrice

  1. Pingback: Coaja de lamaie cu zahar | Carmensita's Cuisine

  2. Pingback: Apa aromatizata | Carmensita's Cuisine

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s