Budinca de ciuperci si dovlecei

Poza AICI

Ingrediente:

  • 750 gr ciuperci proaspete
  • 2 dovlecei mici
  • 1 ceapa
  • 3 oua
  • 150 gr telemea
  • 1 gogosar micut
  • patrunjel
  • sare de mare
  • piper

Mod de preparare:

  • Ciupercile se taie felii si se  calesc cu ceapa (se tin pe foc pana scade toata zeama)
  • Dovleceii se dau prin razatoare si se sareaza.
  • Se lasa aprox 20 min pana iese toata apa si se scurg bine de tot in mana .
  • Gogosarul se taie  bucatele mici ,se amesteca toate ingredientele.
  • Adaugam ouale batute,patrunjelul si branza .
  • Condimentam.
  • Bagam tava tapetata cu hartie de copt la cuptor pana se rumeneste deasupra , aprox 40 de minute.
  • Love,
  • Carmensita R
Acest articol a fost publicat în Aperitive, Lacto-ovo-vegetarian și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s