Tocanita de naut

Poza AICI.

Ingrediente:

  • 1 ceapa
  • 2-3 rosii
  • 1 ardei kapia
  • 2 pumni de naut
  • masline negre
  • patrunjel
  • sare de mare
  • piper proaspat macinat

Mod de preparare:

  • Punem nautul la inmuiat cu o seara inainte in apa rece. Peste noapte nautul o sa se umfle asa ca luati o cratita mai mare.
  • Tocam marunt ceapa, rosiile si ardeiul. Le punem 1-2min la calit dupa care adaugam putina apa si le lasam sa fiarba.
  • Punem la fiert nautul scurs de apa. Adaugam si sare de mare in oala.
  • Dupa ce s-a fiert il turnam peste rosii.
  • Adaugam maslinele si lasam sa fiarba toate ingredientele.
  • Condimentam.
  • Cand sunt gata tragem cratita de pe foc si adaugam patrunjelul tocat marunt.

Love,

Carmensita R

Acest articol a fost publicat în Garnituri, Lacto-ovo-vegetarian și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s