Chec tigrat

Poza AICI

Ingrediente:

  • 150 gr unt
  • 150 ml iaurt/ kefir
  • 4 lg zahar (nu iese foarte dulce)
  • o esenta de vanilie/ zahar vanilat
  • un praf de sare
  • 4 oua
  • 250 gr faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • 2 linguri cacao/ karob

Mod de preparare:

  •  Amestecam untul topit la foc mic si racit +zaharul+sarea+ouale pe rand+iaurtul+faina amestecata cu praful de copt.
  • Impartim aluatul in 2: intr-o parte adaugam cacao si in cealalta parte,  esenta de vanilie.
  • Cuptor, foc potrivit, 30 – 40 min.
  • Testul scobitorii ca sa vedeti daca e gata.

Love,

Carmensita R

Acest articol a fost publicat în Deserturi și etichetat , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s