Souffle de conopida

Poza AICI

Ingrediente:

  • 1/2 conopida
  • 2 oua
  • telemea / feta
  • 200 gr iaurt sau branzica de vaci
  • parmezan/ cascaval
  • sare de mare
  • piper proaspat macinat

Mod de preparare:

  • Fierbem conopida in apa cu sare si o stoarcem bine de tot. Eventual o stoarceti cu mana,(oricum va trebui sa o maruntim cu o furculita)  altfel souffle-ul va iesi mai umed.
  • Amestecam toate ingredientele: ouale batute+ telemeaua razalita + iaurtul.
  • Condimentam (atentie la sare pentru ca telemeaua e destul de sarata).
  • Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt, sau intr-un vas de yena uns cu unt.
  • Deasupra punem parmezanul/ cascavalul razalit.
  • Cuptor preincalzit 180de grade aproximativ 40-45 de minute. Mai verificati oricum sa nu va treziti cu un souffle de arsura ;))

Love,

Carmensita R

Acest articol a fost publicat în Aperitive, Lacto-ovo-vegetarian și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s