Budinca de orez cu mere

Poza AICI

Ingrediente:

  • 1 cana orez
  • 6 mere
  • 3 lg zahar
  • 1 baton scortisoara

Mod de preparare:

  • Punem orezul la fiert cu exact 3 cani de apa , 2 lg zahar si cu batonul de scortisoara. Masuram cu aceeasi cana cu care am masurat orezul.
  • Fierbem orezul cam 80% , stingem focul si-l lasam sa se raceasca si implicit sa absoarba apa care a mai ramas.
  • Intre timp spalam merele si le dam pe razatoare (cu tot cu coaja).
  • Le punem intr-o oala , adaugam 1 lg zahar si le calim.
  • Cand sunt calite le adaugam peste orezul care s-a umflat de tot si din care am scos scortisoara.
  • Decoram cu scortisoara praf.

Love,

Carmensita R

Acest articol a fost publicat în Deserturi și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s