Suhaida

Cea mai buna prajitura pe care am mancat-o pana acum! Aurica te mai astept si cu alte retete minunate! Poza AICI

Ingrediente:

Blat

  • 8 albusuri
  • 350 gr zahar praf
  • 500 gr nuca prajita si tocata mare
  • 4 lg pesmet
  • 2 lg cacao
  • 1 praf de copt

Crema:

  • 8 galbenusuri
  • 3 lg lapte
  • 350 gr zahar praf
  • 3 lg cacao
  • 400 gr unt

Mod de preparare:

  • Batem albusurile spuma tare.
  • Adaugam zaharul praf si restul ingredientelor pe rand.
  • Coacem 2 foi.
  • Fierbem primele 3 ingrediente de la crema pe baie de aburi pana e ingroasa.
  • Dupa ce se raceste adaugam cacao si untul batut spuma.
  • Ungem cele 2 foi cu crema.
  • Deasupra presaram nuca/ ciocolata rasa etc.
  • Se pastreaza la rece.

Love,

Carmensita R

Crmea:

Acest articol a fost publicat în Deserturi și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s