Paine din faina integrala

Poza AICI

Din urmatoarele ingrediente iese o paine relativ mica, dar avand in vedere ca e foarte satioasa o sa va ajunga pe cateva zile bune.

Ingrediente:

  • 410 gr faina integrala (aprox 17 lg)
  • 25 gr drojdie proaspata
  • 300 ml apa calduta
  • o lg-ta sare de mare

Mod de preparare:

  • Punem drojdia in apa calduta si o lasam 15 min.
  • Amestecam faina cu sare si adaugam apa cu drojdie. Amestecam usor.
  • Lasam la dospit 30 min.
  • Framantam aluatul, il modelam, il punem pe o hratie de copt in tava si-lmai lasam la dospit 20 min.
  • Cuptor incins 40-45 de min.
  • Dupa ce e gata, o scoatem si o ungem cu mana cu apa rece. O acoperim cu un prosop curat si o lasam sa se linisteasca.

Love,

Carmensita R

Acest articol a fost publicat în De rontait și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s