Negresa cu mere

Este un chec rapid ce poate fi consumat atat la micul dejun cat si la cina alaturi de un pahar de lapte rece! Poza AICI

Ingrediente:

  •  3 mere mari
  • 1/2 zeama lamaie
  • 3 oua
  • 6 lg faina (+1-2 lg daca aluatul iese prea moale)
  • 6 lg zahar
  • 1 lg cacao
  • scortisoara
  • nucsoara
  • 1/2 plic praf de copt
  • migdale tocate grosier pentru decor

Mod de preparare:

  • Incingem cuptorul la 180 de grade.
  • Radem mere si le stropim cu 1/2 zeama de lamaie. Le lasam 15 minute dupa care le stoarcem.
  • Mixam ouale si adaugam pe rand: zaharul, merele rase si scurse bine, scortisoara, nucsoara, cacao, faina si praful de copt.
  • Deasupra adaugam migdalele.
  • Tava tapetata cu hartie de copt- cuptor- aproximativ 40-45 minute.
  • La final se face testul „scobitoarea”.
  • E demential alaturi de un pahar de lapte rece.

Love,

Carmensita R

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s