Cum spalam salata repede

Pozele le gasiti dand click AICI

Tot timpul mi s-a parut spalarea salatei un calvar. Pana am descoperit un truc atata de usor incat ma tot gandesc🙂 cum de nu m-am gandit :)…la asta pana acum🙂.

Daca aveti salata culeasa din gradina proprie si stiti ca este bio 100%atunci este suficient sa o spalam doar o data. Procedam in felul urmator: luam un lighean mare, mare (acuma depinde si de cata salata aveti, dar e bine mai mare sa aveti loc sa va despasurati) punem frunzele de salata inauntru si umplem ligheanul de apa. Agitam frunzele de vreo 2,3ori si le „pescuim” din lighean direct in vasul de salata. Tot nisipul va ramane pe fundul ligheanului😉. Daca dati click pe link-ul de mai sus o sa vedeti poza si cu ligheanul cu nisip.Partea buna este ca apa ramasa in urma spalarii salatei nu se iroseste. O putem folosi cu succes la udarea florilor.

Daca este cumparata de pe piata/ aprozar/supermarket-uri etc si au pus multi mana pe ea atunci trebuie sa o spalam de cel putin doua ori. Vom proceda in felul urmator: luam o strecuratoare mare, punem salata si o bagam sub jetul de apa. Agitati cu mana salata de vreo cateva ori si cand considerati ca este curata procedati dupa cum am spus mai sus. Acesta sa fie ultimul pas, pentru a ne asigura ca nu raman firicele de nisip pe frunze. Nimic cu e mai ingrozitor decat sa simti printre dinti in timp ce mananci nisip.

Sper ca v-au fost de ajutor informatiile mele🙂.

Love,

Carmensita R

Acest articol a fost publicat în sfaturi utile și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s