Unt aromatizat cu chilli

Untul aromatizat este grozav consumat pe niste cartofi la cuptor, legume la cuptor/ fierte, o friptura buna , un gratar si nu in ultimul rand pe paine prajita.

Poza AICI

Ingrediente:

  • 1 pachet unt (200 gr)
  • 1/2 ardei iute
  • coaja rasa 1 lamaie
  • 1 catel de usturoi
  • sare de mare

Mod de preparare:

  • Lasam untul sa se inmoaie la temperatura camerei.
  • Tocam marunt usturoiul si ardeiul iute.
  • Scoatem apa din unt tasandu-l cu o lingura de lemn.
  • Amestecam untul cu usturoiul si ardeiul.
  • Saram.
  • Punem untul astfel obtinut intr-o punga sau intr-o folie alimentara, il facem sul si-l bagam in congelator pentru 30 de minute.
  • Dupa ce a trecut timpul, il punem in frigider.

Love,

Carmensita R

Acest articol a fost publicat în Aperitive și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu