Acelasi gust doar cu mai putin efort.
DIN PACATE NU MA MAI LASA SPATIUL OFERIT DE ACEST BLOG SA MAI INCARC POZE VOI CONTINUA SA GATESC CU ACEEASI PASIUNE SI DEDICATIE DOAR CA O SA VA DIRECTIONEZ SPRE PAGINA CARMENSITASCUISINE DE PE FACEBOOK. POZA/ POZELE LE PUTETI VEDEA AICI.
- 1 kg carne tocata (porc+vita)
- 150 gr de paine
- 3-4 catei de usturoi
- patrunjel
- 1 ou
- piper proaspat macinat
- sare de mare
- ulei
Mod de preparare:
- Painea se inmoaie bine in apa rece si se stoarce.
- Se pune peste carnea tocata.
- Pisam cateii de usturoi.
- Adaugam restul ingredientelor.
- Le amestecam bine.
- Tapetam o tava cu hartie de copt.
- Formam bilute si le punem in tava.
- Bagam tava la cuptor si cand sunt coapte pe o parte le intoarcem. Atat!
Love,
Forate buna ideea!
Da, da. Macar nu trebuie sa stai langa tigaie atata. Mirosul din pacate sau fericire (depinde cum priveste fiecare situatia) ramane acelasi si la aceeasi intensitate!