Chiftele la cuptor

Acelasi gust doar cu mai putin efort.

DIN PACATE NU MA MAI LASA SPATIUL OFERIT DE ACEST BLOG SA MAI INCARC POZE :( VOI CONTINUA SA GATESC CU ACEEASI PASIUNE SI DEDICATIE DOAR CA O SA VA DIRECTIONEZ SPRE PAGINA CARMENSITASCUISINE DE PE FACEBOOK. POZA/ POZELE LE PUTETI VEDEA AICI.

Ingrediente:OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  • 1 kg carne tocata (porc+vita)
  • 150 gr de paine
  • 3-4 catei de usturoi
  • patrunjel
  • 1 ou
  • piper proaspat macinat
  • sare de mare
  • ulei

Mod de preparare:

  • Painea se inmoaie bine in apa rece si se stoarce.
  • Se pune peste carnea tocata.
  • Pisam cateii de usturoi.
  • Adaugam restul ingredientelor.
  • Le amestecam bine.
  • Tapetam o tava cu hartie de copt.
  • Formam bilute si le punem in tava.
  • Bagam tava la cuptor si cand sunt coapte pe o parte le intoarcem. Atat!

Love,

CarmensitaOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Acest articol a fost publicat în Aperitive, Bucataria Romaneasca, Carne de porc, Carne de vita și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Chiftele la cuptor

Lasă un comentariu